Notesz lakattal és tollal, macis, 32078

In stock
Stock:
Notesz lakattal és tollal, macis, 32078
Notesz lakattal és tollal, macis, 32078
Notesz lakattal és tollal, macis, 32078
Notesz lakattal és tollal, macis, 32078
810 Ft

Notesz lakattal és tollal, macis

A gyermekkori emlékek, gondolatok és álmok megőrzése olyan kincs, mely idővel még értékesebbé válik. Bemutatjuk a kifejezetten gyerekek számára tervezett notesz szettünket, mely nem csupán a gondolatok írására kínál lehetőséget, hanem egyben egy stílusos kiegészítő is a mindennapokban.

Egyedi macis díszítése révén a notesz azonnal elnyeri a gyerekek szívét. A vidám macik nem csak a kicsik arcára csalnak mosolyt, de a notesz használatát is izgalmassá teszik. Egy ilyen bájos külsejű füzetben még a házi feladatok írása is élvezetesebbé válhat!

De nem csak a külseje teszi különlegessé ezt a szettet. A csomagban található tollal az írás élménye is felejthetetlen. A toll ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy a kicsik kezében is kényelmesen illeszkedjen, így segítve az írási készségek fejlődését.

És persze nem feledkezhetünk meg a lakatról sem! Minden gyermeknek vannak titkai, melyeket mélyen magában őriz. Ennek érdekében a noteszt egy praktikus lakattal láttuk el, hogy gyermeke minden titkát biztonságban tudhassa. Az összetartozó kulcs segítségével pedig csak ő, vagy az általa meghatározott személyek férhetnek hozzá az írásaihoz.

Ez a gyerek notesz szett tehát nem csak egy egyszerű füzetet és tollat jelent, hanem egy személyes kis világot, ahol a gondolatok, álmok és titkok biztonságban vannak. Adja meg gyermekének ezt az értékes ajándékot, hogy a kreativitás szárnyra kaphasson!

A notesz mérete: 13 x 18 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

Details

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
13
Méret (cm; Magasság)
18
Article No.
32078
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!