Kaspó, műanyag, 13 x 12 cm, 32513

NEW
In stock
Stock:
Kaspó, műanyag, 13 x 12 cm, 32513
Kaspó, műanyag, 13 x 12 cm, 32513
Kaspó, műanyag, 13 x 12 cm, 32513
Kaspó, műanyag, 13 x 12 cm, 32513
535 Ft

Kaspó, műanyag, 13 x 12 cm

Fedezze fel ezt a stílusos 13 x 12 cm méretű műanyag kaspót, amely tökéletes választás kisebb növények, fűszernövények vagy akár virágok elhelyezésére otthonában vagy irodájában. Kompakt méretének köszönhetően ideális kis helyekre, például ablakpárkányokra, asztalokra vagy polcokra, ahol egy kis zöld oázist szeretne teremteni.

A kaspó magas minőségű műanyagból készült, ami garantálja tartósságát és ellenállóságát mindennapi használat során. Könnyen tisztítható és karbantartható, ami hosszú távon megőrzi a termék esztétikai és funkcionális tulajdonságait. A műanyag anyag ellenáll az időjárási viszontagságoknak is, így a kaspó kültéri használatra is kiválóan alkalmas.

A letisztult és modern dizájnja lehetővé teszi, hogy a kaspó harmonikusan illeszkedjen bármilyen környezetbe, legyen az modern, minimalista vagy akár hagyományosabb stílusú enteriőr. A kaspó színe és formája kiemeli a benne lévő növény szépségét, miközben diszkrét háttérként szolgál, így a növényeké lesz a főszerep.

Válassza ezt a praktikus és esztétikus műanyag kaspót, hogy otthona vagy munkahelye zöldebb és élhetőbb legyen.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
13
Méret (cm; Magasság)
12
Article No.
32513
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!