Busz platformon - 45505

In stock
Stock:
Busz platformon - 45505
Busz platformon - 45505
Busz platformon - 45505
Busz platformon - 45505
1 075 Ft

Busz platformon

 

Szeretnél egy igazán menő játékot, ami egész nap szórakoztat? Akkor ne keress tovább! Itt van a csodálatos busz platformon, ami garantáltan elnyeri a tetszésedet. Ez a menő busz 25 cm hosszú, 6 cm széles és 7 cm magas, tehát tökéletes méret a kezedbe. Két szuper színben kapható: piros és kék, válaszd azt, ami a legjobban tetszik!

A busz kiváló minőségű, tartós anyagból készült, így akár a legvadabb utazásokon is veled tarthat. Képzeld el, hogy egy igazi városi kalandra indulsz vele, és Te vagy a sofőr, aki mindenhová eljuttatja az utasokat! A piros busz a tűzoltók segítője, míg a kék busz a rendőröknek segít elkapni a gonosztevőket.

Tedd izgalmassá a játékaidat ezzel a fantasztikus busszal! Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és szerezd meg a kedvenc színedben a buszt még ma!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Article No.
45505
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!