Pisztoly elemes, dobozban - 45640

In stock
Stock:
Pisztoly elemes, dobozban - 45640
Pisztoly elemes, dobozban - 45640
Pisztoly elemes, dobozban - 45640
Pisztoly elemes, dobozban - 45640
2 155 Ft

Fantasztikus Elemes Pisztoly – A Kaland Vár Rád!

Helló Kalandor!

Képzeld el, ahogyan a kezedbe veszed ezt a hihetetlen pisztolyt, és rögtön készen állsz a különleges kalandokra! Nem is akármilyen játékfegyvert találsz ebben a dobozban: egészen pontosan 32 cm hosszú, és tele van izgalmas funkciókkal!

Nyomd meg a ravaszt és hallgasd meg az elképesztő hangot! De ez még nem minden! A csőhosszabbító előre-hátra mozog, és fényes világítással kápráztat el téged és barátaidat. És hogy még menőbb legyen, a pisztoly teteje is ragyog a sötétben!

Szeretsz felderíteni és felfedezni? Egy távcső is tartozik hozzá, hogy semmi ne maradjon rejtve előled. És ha már a titkos küldetéseknél tartunk: a pisztoly alján egy kis vetítőt is találsz, amivel egy igazi csatahajót tudsz a falra varázsolni. Mennyire cool?

Ahhoz, hogy a kaland sose érjen véget, csak 3 db AA típusú elemre van szükséged! (Ne felejtsd el, a doboz nem tartalmaz elemet, így érdemes előre beszerezni őket.)

Ne várj tovább, csatlakozz te is a kalandhoz ezzel a fantasztikus pisztollyal, és tudd meg, milyen egy igazi hősnek lenni!

Info
Article No.
45640
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!