Gitár lapon - 46031

In stock
Stock:
Gitár lapon - 46031
Gitár lapon - 46031
Gitár lapon - 46031
Gitár lapon - 46031
1 195 Ft

Gitár lapon

 

Keltse életre a zenei álmokat és inspirálja a következő generációt ezzel a fantasztikus játék gitárral! Azoknak a szülőknek, akik gyermekeikben már fiatal koruktól kezdve szeretnék felébreszteni a művészet és a zene iránti szenvedélyt, ez a játék gitár a tökéletes választás lehet.

 

A gitár formája és mérete tökéletesen megfelel a kis kezeknek, így lehetővé teszi a könnyed húrpengetést és akkordozást. A színes kialakítás és a csillogó részletek nemcsak vizuálisan vonzóak, hanem a gyerekek fantáziáját is gazdagítják, ösztönözve őket arra, hogy saját dallamokat komponáljanak és a zene világában kalandozzanak.

 

A játék gitár nem csak egy egyszerű játék, hanem egy eszköz, amely által a gyermekek megtanulhatják a ritmus, a hang és a harmónia alapjait. Mindeközben a finommotorikus készségek és a koordináció is fejlődik, ami hozzájárul a gyermek átfogó fejlődéséhez.

 

Minőségi anyagokból és gondos tervezéssel készült, ez a játék gitár a tartósság és a biztonság jegyében született. A szülők nyugodt szívvel hagyhatják a gyermeket játszani vele, tudván, hogy egy strapabíró és biztonságos termékkel van dolguk.

 

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy megismertesse gyermekét a zene csodálatos világával ezzel a lenyűgöző játék gitárral. Ideális ajándék minden alkalomra, legyen az születésnap, karácsony vagy csak egy meglepetés a hétköznapokban. Szerezze be most, és hagyja, hogy gyermekének lelke szárnyaljon a zene által!

 

A gitár mérete: 12 x 38 cm. 

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
38
Article No.
46031
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!