Felhúzós vonatpálya játékszett lapon, 46039

In stock
Stock:
Felhúzós vonatpálya játékszett lapon, 46039
835 Ft

Felhúzós vonatpálya játékszett lapon

Fedezze fel a mágikus világot, amelyet egy gondosan megtervezett vonatpálya játékszettünk nyújt, ahol a gyermeki fantázia és a kreativitás nem ismer határokat. A felhúzható vonatunk, amely az önállóság és az ok-okozati összefüggések megértésének játékos eszköze, energiával tölti fel a játék minden pillanatát anélkül, hogy elemekre vagy külső tápellátásra lenne szükség.

A vonat kifinomult mechanizmusa lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy saját kezűleg keltsék életre a mozgást, fejlesztve ezzel finommotoros készségeiket és megértve a mechanikai mozgás alapjait. A különleges vonatpálya mentén a vonat nem csak egyedül halad, hanem további kihívást és játékélményt kínál azok a rácsatlakoztatható vagonok, amelyek segítségével a gyerekek megtapasztalhatják a vonatszerelvény összeállításának örömét és a terhelés dinamikáját.

A kreatív építkezés a pályák összeállításával kezdődik, amelyet a szettünk biztosít minden kis mérnök számára. Az összerakható sínelemek segítségével számtalan pálya konfiguráció lehetséges, melyek mindegyike egy új kalandot jelent, tesztelve a gyermek térbeli érzékét és tervezési készségét. A vonatpálya a szülők és a gyerekek közös játékának is kitűnő területe, ahol megoszthatják az építkezés és a játék örömét, miközben közösen alkotnak és fedezik fel a vonatpálya végtelen lehetőségeit.

Legyen szó egy lassú, vidéki tájról, amelyet a felhúzható vonat lassan szeli át, vagy egy zsúfolt városi forgalomról, ahol a vonat és vagonjai izgalmas utazást tesznek meg, a vonatpálya játékszettünk garantáltan leköti a gyerekek figyelmét és fejleszti kreativitásukat. Bővítse otthonát ezzel a lenyűgöző vonatpálya játékszettel, és teremtsen egy igazi kis vasúti birodalmat a gyermekszoba közepén!

A csomagolás mérete: 22 x 25 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
22
Méret (cm; Magasság)
25
Article No.
46039
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!