Szépség játékszett lapon - 46072

In stock
Stock:
Szépség játékszett lapon - 46072
1 075 Ft

Szépség játékszett lapon

 

Ismerje meg a végtelen szépség lehetőségeit ezzel az exkluzív szépség játékszettel, amely minden kis divatikon számára tökéletes választás! Ebben a csodálatosan színben gazdag és funkcionalitásban bővelkedő szettben gyermekének lehetősége nyílik az önfejezésre és a kreativitás felfedezésére, mialatt megismerkedik a szépségápolás alapjaival.

 

A játékszett nemcsak egy hajszárítót tartalmaz, hanem számos más érdekes és hasznos kiegészítőt is. Ott van például egy modern telefon a fontos hívásokhoz, egy kamera a szép pillanatok megörökítéséhez, egy hordozható tükör az utolsó simításokhoz, egy divatos rúzs a tökéletes ajakért, és természetesen egy hajráf a frizura tökéletesítéséhez.

 

Ezek a kiegészítők nem csak a fantáziát és a kreativitást serkentik, hanem fejlesztik a szociális készségeket és az önállóságot is. Gyermekének lehetősége nyílik saját történeteket alkotni, miközben megtanulja, milyen a felnőttek világában az ápolt megjelenés. A sokoldalúság és az interaktív elemek biztosítják, hogy a játék sosem válik unalmassá.

 

A minőségi anyagok és a gondos kidolgozás biztosítják, hogy a játékszett hosszú távon is megállja a helyét, és nem kell tartani a töréstől vagy az elszíneződéstől. Így szülőként nyugodt lelkiismerettel ajánlhatja ezt a terméket, mely nemcsak szórakoztató, de tanulságos is.

 

Legyen szó születésnapról, névnapról vagy bármilyen más alkalomról, ez a szett tökéletes ajándék minden kis divat- és szépségimádónak.

 

A csomagolás mérete: 26 x 41 cm.


Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású így maga a termék eltérhet a dobozon található jelölésektől.

Info
Méret (cm; Szélesség)
26
Méret (cm; Magasság)
41
Article No.
46072
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!