Lovacska dobozban, 46097

NEW
In stock
Stock:
Lovacska dobozban, 46097
Lovacska dobozban, 46097
Lovacska dobozban, 46097
Lovacska dobozban, 46097
715 Ft

Lovacska dobozban

Vidd haza ezt a varázslatos lovacskát, és merülj el a szórakoztató és kreatív játék világában! Ez a bájos szárnyas lovacska nemcsak a gyermekek szívét fogja elrabolni, hanem a játék élményét is feldobja egy szuper nagy sörénnyel, amely színes és lenyűgöző részletességgel rendelkezik.

A csomagolásban egy gyönyörű szárnyas lovacskát találsz, amelynek nagy sörénye mindenki figyelmét felkelti. A játékhoz tartozik egy praktikus fésű is, amellyel a gyerekek szabadon formázhatják és igazgathatják a lovacska sörényét, így a kicsik igazi fodrászokká válhatnak!

Ez a kreatív játék nemcsak szórakoztató, hanem segít a gyerekek finommotorikus képességeinek fejlődésében is. A lovacska ápolása és a sörény fésülgetése nagyszerű módja a kézügyesség gyakorlásának és a kreatív játékhoz való hozzájárulásnak.

A csomagolás mérete: 12 x 16 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
16
Article No.
46097
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!