Mentőautó dobozban - elemes - 46144

In stock
Stock:
Mentőautó dobozban - elemes - 46144
4 195 Ft

Mentőautó dobozban - elemes

 

Vezesd a mentőakciót ezzel az elemes mentőautó játékkal, amely minden gyermek fantáziáját megmozgatja! Ez a játék nem csak a legizgalmasabb játékidőt nyújtja, de közben fejleszti is a gyerekek kézügyességét, koordinációját és kreatív gondolkodását.

 

A mentőautó lámpái világítanak, hogy a mentőakciók még valósághűbbek legyenek, a hanghatások pedig növelik az izgalmat és segítik a gyerekeket abban, hogy beleéljék magukat a játékba. A játék gombjainak megnyomásával a gyerekek bekapcsolhatják a világítást és hangot is adhatnak ki.

 

Az elemes mentőautó strapabíró műanyagból készült, így tartós játékélményt nyújt, még a legizgalmasabb mentőakciók során is. Az elemes működés biztosítja, hogy a mentőautó mindig készen álljon a következő kalandra.

 

Ez az elemes mentőautó játék az ideális ajándék minden kis hős számára. Adj hozzá egy kis izgalmat a játékidőhöz ezzel a mentőautó játékkal. Mert a játék nem csak a szórakozásról, hanem a tanulásról és a kreativitásról is szól! Készülj fel a következő nagy mentőakcióra ezzel az izgalmas mentőautó játékkal!

 

Méret: 26 x 12 x 9 cm.

 

A csomagolás mérete: 32 x 17 x 12 cm.

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
26
Méret (cm; Magasság)
12
Méret (cm, Átmérő)
9
Article No.
46144
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!