Motor dobozban - 46171

In stock
Stock:
Motor dobozban - 46171
475 Ft

Motor dobozban

Készüljön fel a sebességre és izgalomra ezzel a kivételesen kidolgozott műanyag játék motorral! Ez a rendkívüli játékteremtmény nem csak a motorok szerelmeseinek szól, hanem minden kis kalandornak, aki szeretné felfedezni a gyorsaság és az ügyesség világát.

 

A játék motor pontosan kidolgozott részletekkel büszkélkedhet, amelyek valósághűen tükrözik egy igazi motor dizájnját. A fényes festés, az elegáns kerekek, és a kifinomult vonalvezetés együttesen teremtik meg ezt az izgalmas játékot, amely garantáltan órákra leköti a gyerekek figyelmét.

 

Készült a tartósság és a biztonság szem előtt, ez a műanyag játék motor ideális választás azoknak a szülőknek, akik minőségi és strapabíró játékot keresnek. A sima felület és az ergonomikus kialakítás gondoskodik arról, hogy a gyerekek kényelmesen játszhassanak vele, legyen szó szobai vagy kültéri kalandokról.

 

A motorozás élményének játékos megismerése sosem volt még ilyen izgalmas! Engedje szabadjára gyermekének fantáziáját, és hagyja, hogy ezzel a játék motorral új távlatokat fedezzen fel. Ajándékozza meg gyermekét ezzel a különleges műanyag játék motorral, és nézze, ahogy a szemei felcsillannak, amint elindul az új kalandra!

 

Méret: 12 x 6 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!      

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

Info
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
6
Article No.
46171
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!