Hajszárító játékszett lapon - 46277

In stock
Stock:
Hajszárító játékszett lapon - 46277
540 Ft

Hajszárító játékszett lapon

 

Képzelje el a kis divattervezők, fodrászok és szépség-szakértők boldog arcát, amikor kezükbe veszik ezt a lenyűgöző hajszárító játékszettet! A kreativitás és a szépségápolás sosem volt ilyen izgalmas és könnyen elérhető, mint most, ezzel a különleges szettel.

 

Ez a játékszett nem csak egy minőségi műanyag hajszárítót tartalmaz, hanem sok más kiegészítő kelléket is, amelyek lehetővé teszik a teljes szépségápolási élményt. Egy tükör, rúzs, kamera, hajráf és sok más izgalmas kellék segíti a gyerekeket, hogy kifejezhessék kreativitásukat és stílusukat.

 

A sok kiegészítő kellékkel együtt órákon át tartó szórakozást és tanulást nyújtanak. Ezzel a szettel a gyerekek megtapasztalhatják, milyen érzés fodrásznak vagy sminkesnek lenni, miközben fejlesztik a finommotorikus készségeiket és a kreativitásukat.

 

Az egész csomag gondosan tervezett, hogy biztonságos és tartós legyen, miközben elvarázsolja a gyerekeket a játék során. A sokféle kiegészítő lehetővé teszi a személyre szabást és a játék végtelen változatosságát, ami azt jelenti, hogy ez a játékszett sosem fog unalmassá válni.

 

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy inspirálja gyermeke képzeletét és kreativitását ezzel a hajszárító játékszettel, amely több mint csak egy játék – egy valódi élmény, amely örökké emlékezetes lesz.

 

A csomagolás mérete: 18 x 29 cm. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
18
Méret (cm; Magasság)
29
Article No.
46277
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!