Horgász játék mágneses, lapon - 46289

In stock
Stock:
Horgász játék mágneses, lapon - 46289
640 Ft

Horgász játék mágneses, lapon

 

Éld át a horgászat örömét ezzel a szuper izgalmas felhúzós horgász játékkal! Sőt, most ezt a lenyűgöző kalandot a nappalidban is átélheted! A játék kiválóan alkalmas kicsiknek és nagyoknak egyaránt, így a móka és kacagás garantált!

A csomag 6 db színes, kedves halfigurát és 2 db horgászbotot tartalmaz, amelyek a gyermekek fantáziáját mozgatják meg. A botokon és a halak szájában lévő mágneseknek köszönhetően a horgászat most még élethűbb! Próbáljátok ki, ki tud több halat kifogni!

A játék lapon kapható és felhúzós mechanizmussal rendelkezik, ami a gyerekek számára még izgalmasabbá és érdekesebbé teszi! A játék nem csak szórakoztat, de fejleszti is a finommotorikai készségeket, és tanít a türelemre és a koncentrációra.

Tedd a szobát tengerré, és hívd meg a barátokat egy vicces horgászati kihívásra! Bújjatok bele a horgászok bőrébe, és szerezzetek örök emlékeket a csodás horgász játékkal!

Vigyázat: kis alkatrészeket tartalmaz, ezért 3 éves kor alatt nem ajánlott.

A termék használata egyszerű és biztonságos, így a kicsik önállóan is játszhatnak vele. Így már csak egyetlen kérdés marad: Készen állsz a horgászatra?

 

Méret: 17 x 12 cm

 

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Article No.
46289
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!