Repülőgép dobozban, elemes, 46308

In stock
Stock:
Repülőgép dobozban, elemes, 46308
Repülőgép dobozban, elemes, 46308
Repülőgép dobozban, elemes, 46308
Repülőgép dobozban, elemes, 46308
2 035 Ft

Repülőgép dobozban, elemes

Indítsa be a képzelet motorjait ezzel az elemes repülőgép játékkal, amely nem csak a gyerekek szórakozását garantálja, hanem a valósághű repülési élményt is hozza el a nappalijába! A bekapcsolás pillanatától kezdve a repülőgép életre kel, hangokat és fényeket adva ki, mintha valóban a levegőben szelné át az eget.

A repülőgép különlegessége, hogy ha bekapcsoljuk, nem csak hangjával és fényeivel nyűgözi le a kis pilótákat, hanem a 'bump & go' mechanizmusnak köszönhetően magától gurul, élénken utánozva a valódi repülőgépek mozgását. Ez az innovatív funkció azt jelenti, hogy amikor a játékrepülő akadályba ütközik, automatikusan kitolat, majd más irányba folytatja útját, így a játék folyamatos és zökkenőmentes.

Ez a lenyűgöző elemes repülőgép tökéletes választás minden kis repülőrajongó számára, akik imádják a dinamikus és interaktív játékokat. A repülőgép hangjai és fényei valósághű élményt nyújtanak, míg a 'bump & go' mechanizmusa biztosítja, hogy a gyerekek órákon keresztül élvezhessék a játékot anélkül, hogy közbelépnének. Készüljön fel a felszállásra ezzel az izgalmas játékrepülőgéppel, ami garantáltan minden gyermek kedvenc játéka lesz!

A csomagolás mérete: 24 x 8 cm. 

A játék működtetéséhez 2 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

Info
Méret (cm; Szélesség)
24
Méret (cm; Magasság)
8
Article No.
46308
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!