Tank + katonák dobozban, 46362

In stock
Stock:
Tank + katonák dobozban, 46362
Tank + katonák dobozban, 46362
Tank + katonák dobozban, 46362
Tank + katonák dobozban, 46362
2 700 Ft

Tank + katonák dobozban

Készüljön fel a végső játék hadműveletre ezzel a nagy méretű játék tankkal, amely minden kis katonai stratéga álmát megvalósítja! Ez a lenyűgözően kidolgozott, részletesen megformált tank a játék harctereinek ura lesz, felszerelve minden szükséges funkcióval a legizgalmasabb csatákhoz.

A tank legizgalmasabb jellemzője a forgatható ágyúcső, ami dinamikus és interaktív játékélményt nyújt. A gyerekek könnyedén irányíthatják ezt a hatalmas ágyút, hogy pontosan célba vegyék az ellenséges célpontokat, miközben körbe-körbe manővereznek a nappalijukban vagy a szobájukban felállított csatatéren.

De a játékélmény még tovább fokozódik a tank tetején elhelyezkedő forgatható géppuskával, ami tökéletes védelmet nyújt minden irányból érkező támadások ellen. A gyerekek képzeletében ez a géppuska teszi a tankot igazán verhetetlenné, hozzáadva a stratégiai játék izgalmához és sokszínűségéhez.

Mindehhez hozzáadva, a tankhoz tartozik 6 darab részletgazdag katonai figura is, amelyekkel a gyerekek kibővíthetik a játék területét, létrehozva saját kis hadseregüket. Ezek a figurák lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy megszemélyesítsék a csata történeteit, teret adva a stratégiai gondolkodásnak és a kreatív játéknak.

Ez a nagy méretű játék tank tökéletes ajándék minden fiatal katonai rajongó számára, aki szeretné életre kelteni a csatákat és fejleszteni a stratégiai készségeit. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, vagy egyszerűen csak egy meglepetésről, ez a tank garantáltan hosszú órákig tartó szórakozást és izgalmat nyújt. Szerezze be ezt a lenyűgöző játékot, és nézze meg, ahogy gyermekének fantáziája új magasságokba repül!

A csomagolás mérete: 32 x 14 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
32
Méret (cm; Magasság)
14
Article No.
46362
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!