Gurulós konyha játékszett dobozban, 46511

In stock
Stock:
Gurulós konyha játékszett dobozban, 46511
Gurulós konyha játékszett dobozban, 46511
Gurulós konyha játékszett dobozban, 46511
Gurulós konyha játékszett dobozban, 46511
2 275 Ft

Gurulós konyha játékszett dobozban

Fedezd fel a kulináris kreativitást ezzel a csodálatos gurulós konyha játékszettel, amely tökéletes választás minden kis szakács számára! Ez a kompakt, gurulós tároló könnyedén átalakítható egy álló konyhai standdá, így varázslatos konyhai játékterületté alakul, ahol a gyerekek szabadon fejleszthetik kulináris képességeiket.

A játékszett számos különböző kiegészítőt tartalmaz, mint például edényeket, melyekkel a gyerekek valósághűen utánozhatják a főzési folyamatokat. Továbbá konyhai eszközök, mint a spatula, a kanál és a kés is megtalálhatóak a szettben, melyek segítségével a gyerekek elsajátíthatják a konyhai tevékenységek alapjait.

Ez a játékszett nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek kézügyességét, kreativitását és a szociális készségeit is, miközben játékosan tanulnak meg főzni és kiszolgálni. A könnyen mozgatható és átalakítható stand lehetővé teszi, hogy a gyerekek bárhol játsszanak vele, legyen szó a szobájukról, a nappaliról vagy akár a kertben.

Szerezd be ezt a gurulós konyha játékszettet, és hozd el a főzés örömét a gyerekek mindennapjaiba!

Méret: 18 x 14 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik!   

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
18
Méret (cm; Magasság)
14
Article No.
46511
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!