2 darabos motor játékszett lapon - 46706

In stock
Stock:
2 darabos motor játékszett lapon - 46706
715 Ft

2 darabos motor játékszett lapon

Készüljön fel egy igazi két keréken zajló kalandra ezzel a 2 darabos játékszettel, amely 2 lenyűgöző műanyag motort tartalmaz! Ezen különleges szett nem csak a sebesség szerelmeseinek hoz izgalmakat, hanem minden kis felfedezőnek, aki a motorozás varázslatos világába kíván betekinteni.

 

Minden egyes motor részletes kidolgozásával és autentikus dizájnjával tükrözi egy igazi motor stílusát. A kiváló minőségű műanyagból készült motorok strapabíróak és készen állnak a hosszú, száguldó játékórákra. Kettős csomagolásának köszönhetően ez a játékszett tökéletes lehetőség testvéreknek vagy barátoknak, akik együtt szeretnének játszani.

 

Az innovatív kialakítás és a fényes színek kombinációja ebben a 2 darabos játékszettben nem csak a szemnek gyönyörködtető, de a képzeletet is serkenti. A gyerekek együtt versenyezhetnek, megoszthatják az izgalmakat, és közösen fedezhetik fel a motorozás világát.

 

Ajándékozza meg gyermekét ezzel a 2 darabos játékszettel, és hozzon örömet a számára ezzel a dupla adag motoros élménnyel.

 

1 db motor mérete: 12 x 7 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

Info
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
7
Article No.
46706
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!