Traktor dobozban - 46720

In stock
Stock:
Traktor dobozban - 46720
Traktor dobozban - 46720
Traktor dobozban - 46720
Traktor dobozban - 46720
540 Ft

Traktor dobozban

 

Ismerkedj meg ezzel a lenyűgöző, dobozban érkező traktorral, ami garantáltan felkelti a kis gazdák érdeklődését! Méretével – 11x7x6 cm – ideális választás a kicsik számára, akik könnyedén vezethetik a traktort a lakás bármely pontján, építve saját kis mezőgazdasági birodalmukat.

Ez a játéktraktor nem csupán szórakoztató, hanem képességfejlesztő is. Elősegíti a finommotoros készségek és a kéz-szem koordináció javulását, miközben a gyerekek a mezőgazdaság izgalmas világába csöppennek. A dobozos kiszerelés pedig ideális ajándéknak bizonyul, hiszen a csomagolás maga is vonzó és biztonságos tárolást garantál a játéknak.

Ne maradj le erről a fantasztikus lehetőségről, hogy gyermeked számára igazi, kézzelfogható játékélményt nyújts, amely hosszú órákon át tartó szórakozást és tanulást biztosít. Válaszd ezt a csodálatos traktort, és figyeld meg, ahogyan gyermeked arcán felragyog az öröm!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Article No.
46720
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!