Bébi ügyességi játék dobozban - 47246

In stock
Stock:
Bébi ügyességi játék dobozban - 47246
4 195 Ft

Bébi ügyességi játék dobozban

 

Készítsd fel a babádat az izgalmas felfedezésre és játékra ezzel a Minden az Egyben Ügyességi Kockával! Ez a multifunkcionális bébi ügyességi játék új szintre emeli a szórakozást és a tanulást, és garantáltan leköti a kicsiket órákon át.

 

A játékon belül található xilofon segítségével a babák megismerkedhetnek az első dallamokkal és hangokkal, miközben a formafelismerő játék segít a geometriai formák és színek megismerésében.
Ez a vidám, színes ügyességi kocka minden érzékszervet megmozgat, serkentve a finommotoros készségek, a kreativitás és a problémamegoldó képességek fejlődését.


Engedd, hogy a gyermeked a játék során felfedezze a világot, és fejlődjön játékosan. Az ügyességi kocka biztosan nem csak a legkedvesebb játéka lesz, hanem a fejlődésében is nagy szerepet fog játszani.

 

Méret: 14 x 15 cm. 

 

A játékot 18 hónapos kortól ajánljuk. 

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
14
Méret (cm; Magasság)
15
Article No.
47246
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!