Lovacska dobozban - 47290

NEW
In stock
Stock:
Lovacska dobozban - 47290
795 Ft

Lovacska dobozban

 

A képen látható termék a „Dream Pegasus” gyűjtemény, amely három különböző színvariációban elérhető, hogy a gyerekek képzeletét szárnyalni hagyja. Ezek a gyönyörű Pegazus figurák színes szárnyakkal rendelkeznek, amelyek mozognak, így még élethűbbé teszik a játékélményt. Mindhárom változat különböző színkombinációval és részletgazdag kialakítással büszkélkedhet, hogy minden kisgyerek megtalálja a számára legszimpatikusabb változatot.

A készlethez tartozik egy kefe is, amellyel a Pegazus sörényét és farkát fésülgethetik a gyerekek, így még interaktívabbá téve a játékot. A Pegazusok élénk színei és finoman kidolgozott mintái biztosan elnyerik a kicsik tetszését. Ez a játék 3 éves kortól ajánlott, így ideális választás a fiatalabb gyerekek számára is. Ha szeretnéd, hogy gyermeked elmerüljön egy varázslatos világban, ahol Pegazusok repkednek, akkor ez a készlet tökéletes választás!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Méret (cm; Szélesség)
10
Méret (cm; Magasság)
10
Article No.
47290
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!