Quad motor platformon, 47414

In stock
Stock:
Quad motor platformon, 47414
Quad motor platformon, 47414
Quad motor platformon, 47414
Quad motor platformon, 47414
715 Ft

Quad motor platformon

Indítsd be a motorodat és válassz egy izgalmas kalandot ezzel a menő játék quad motorral! Tökéletes választás minden kis sebességimádó és kalandkereső számára, aki szeretné átélni a quad motorozás izgalmát a saját játékaiban.

Ez a játék quad motor a valódi quadok robosztus és erőteljes kialakítását idézi meg, így biztosítva, hogy a gyerekek élethű élményt kapjanak. A strapabíró műanyagból készült quad motor tökéletesen bírja a gyerekjátékot, legyen szó a szobában, a kertben vagy akár a játszótéren történő kalandokról.

A quad motor designja igazán figyelemfelkeltő, a részletes kidolgozás és az élénk színek garantálják, hogy ez a játék kiemelkedjen a többi közül. A könnyű kezelhetőségének köszönhetően a gyerekek könnyedén irányíthatják, így még élvezetesebbé téve a játékot.

Szerezd be ezt a játék quad motort, és engedd, hogy a gyerekek szabadon száguldjanak a képzeletük vadonjában!

A játék mérete: 11 x 9 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
11
Méret (cm; Magasság)
9
Article No.
47414
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!