Farmtraktor platformon - 47705

In stock
Stock:
Farmtraktor platformon - 47705
Farmtraktor platformon - 47705
Farmtraktor platformon - 47705
Farmtraktor platformon - 47705
510 Ft

Farmtraktor platformon

 

Különleges ajánlatunk a farmtraktor-platform, ami tökéletes választás minden kis traktorrajongó számára. Ez a lenyűgözően részletes játék, melynek méretei 11x7x6 cm, igazi kis mestermű a precíz kidolgozásnak köszönhetően.

A farmtraktor-platform nem csak egy játék, hanem egy kaland is egyben. Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik, ahogy a traktor robog a mezőkön, vagy éppen a farm munkálataiban segít. A valósághű részleteknek köszönhetően a játékélmény még élethűbbé válik. A traktor tökéletesen alkalmas arra, hogy a gyerekek megismerjék a farmgazdálkodás alapjait, miközben fejleszti a finommotorikus készségeiket és a kreativitásukat. Az egyszerű, mégis vonzó design minden gyermek szobájának dísze lehet.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy gyermeke számára értékes és tanulságos játékot szerezzen. A farmtraktor-platform tökéletes ajándék minden alkalomra, legyen szó születésnapról, névnapról vagy akár csak egy kedves meglepetésről. Vásárolja meg most, és vigyen egy kis farmitthonos hangulatot gyermekének szobájába!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Article No.
47705
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!