Autópálya építő, elemes, dobozban - 48100

In stock
Stock:
Autópálya építő, elemes, dobozban - 48100
Autópálya építő, elemes, dobozban - 48100
Autópálya építő, elemes, dobozban - 48100
Autópálya építő, elemes, dobozban - 48100
3 955 Ft

Autópálya építő, elemes, dobozban

 

Képzelj el egy világot, ahol a kreativitás és az építőkészség találkozik az autóverseny izgalmával! Ez a 168 darabos autópálya építő készlet éppen ezt kínálja. A szett lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek a saját fantáziájukat követve építsenek pályákat, fejlesztve ezzel a térbeli tájékozódást és finom motoros készségeiket. A készlet tartalmaz minden szükséges alkatrészt ahhoz, hogy a gyerekek saját versenypályájukat alakíthassák ki.

A csomag részletesen a következőket tartalmazza:

  • 168 darab pályaelem, melyek egyszerűen összekapcsolhatóak, így variálható a pálya hossza és formája.
  • Egy elemes kisautó, amely garantálja a verseny élményét. A kisautó egy AA típusú elemmel működik, ami nem része a csomagnak, így külön szükséges beszerezni.
  • Négy darab hídelem, amelyekkel még izgalmasabbá tehető a pálya.

Fontos megjegyezni, hogy az autó nem rendelkezik világító funkcióval, de ez nem csökkenti a játék élményét. A készlettel összeállítható autópálya teljes hossza akár 210 cm is lehet, így a gyerekek nagy területen engedhetik szabadjára fantáziájukat és építői képességeiket.

Ez a készlet tökéletes ajándék lehet minden olyan gyermek számára, aki szereti az autókat és az építkezést. A különböző elemek kombinálásával nem csak a szórakozás garantált, hanem a kreatív gondolkodás és a problémamegoldó képesség fejlesztése is. Nem számít, hogy otthon, az óvodában vagy egy baráti összejövetelen veszik elő, ez a készlet mindig új és izgalmas kihívásokat tartogat.

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Article No.
48100
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!