Cellux, 3 darabos csomag, keskeny, 70147

NEW
In stock
Stock:
Cellux, 3 darabos csomag, keskeny, 70147
325 Ft
Unit price: 108 Ft/db

Cellux, 3 darabos csomag, keskeny

Fedezze fel ezt a kiváló 3 darabos cellux ragasztó csomagot, amely ideális választás mindennapi ragasztási igényekre otthon, az irodában vagy az iskolában. A csomag három keskeny, átlátszó ragasztótekercset tartalmaz, melyek tökéletesen alkalmasak a diszkrét és tiszta ragasztási feladatok elvégzésére.

Ezek a ragasztótekercsek különösen hasznosak, ha dokumentumokat, ajándékokat vagy iskolai projekteket kell összeállítani. Az átlátszó kialakítás biztosítja, hogy a ragasztás szinte észrevétlen maradjon, így a végeredmény tiszta és professzionális megjelenésű lesz. A keskeny tekercsek ideálisak finomabb, pontosabb ragasztási feladatokhoz, ahol a precizitás kulcsfontosságú.

A cellux ragasztók megbízható tapadást biztosítanak, és gyorsan száradnak, így a ragasztási folyamat zökkenőmentes és hatékony. Könnyen kezelhetők, és a tekercsek praktikus mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén tárolja őket az íróasztalfiókban, a táskában vagy a tanulószobában.

Szerezze be ezt a 3 darabos átlátszó cellux ragasztó csomagot, és tapasztalja meg a kényelmet és a megbízhatóságot, amelyet ezek a ragasztótekercsek nyújtanak.

A csomagolás mérete: 17 cm. 

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

 

Info
Méret (cm; Magasság)
17
Article No.
70147
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!