Notesz lakattal és tollal, unikornisos, 70966

In stock
Stock:
Notesz lakattal és tollal, unikornisos, 70966
Notesz lakattal és tollal, unikornisos, 70966
Notesz lakattal és tollal, unikornisos, 70966
Notesz lakattal és tollal, unikornisos, 70966
810 Ft

Notesz lakattal és tollal, unikornisos

Fedezze fel ezt a varázslatos gyermek noteszt, ahol a praktikus hasznosság és a mesebeli álmodozás találkozik! Az unikornisos gyermek notesz nem csak egy átlagos jegyzetfüzet: ez egy ajtó egy csodálatos, mesebeli világba, amely serkenti a gyermek kreativitását és képzeletét.

Az elbűvölő illusztrációk, melyek a notesz borítóját díszítik, meghozzák a gyermek fantáziáját, és inspirálják őket ahhoz, hogy gondolataikat és álmaikat papírra vetik. Unikornisok, ezek a mítikus lények, amelyek a történetekben a reményt és a pozitivitást jelképezik, most közvetlenül a gyermek kezében is ott lesznek.

De a dizájn csupán a kezdet! A notesz mellé járó lakat és toll nemcsak hasznos kiegészítők, de hozzáadják azt a kis pluszt, ami igazán különlegessé teszi ezt a terméket. A lakat garantálja a titkosságot, és biztosítja, hogy a gyermek legféltettebb gondolatai és álmai biztonságban maradjanak. Eközben a toll kényelmes és pontos írást biztosít, így a notesz tökéletes társa lesz minden kis írónak. Összességében, ez az unikornisos, lakatos gyermek notesz egy tökéletes ajándék, ami ötvözi a gyakorlati hasznosságot a mágikus inspirációval.

A notesz mérete: 13 x 17 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

Details

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
13
Méret (cm; Magasság)
17
Article No.
70966
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!