Notesz lakattal, dinós, 11 x 15 cm, 70968

In stock
Stock:
Notesz lakattal, dinós, 11 x 15 cm, 70968
Notesz lakattal, dinós, 11 x 15 cm, 70968
Notesz lakattal, dinós, 11 x 15 cm, 70968
Notesz lakattal, dinós, 11 x 15 cm, 70968
570 Ft

Notesz lakattal, dinós, 11 x 15 cm

Fedezze fel a lakatos gyerek noteszt, amely nemcsak praktikus, de rendkívül stílusos is! Ebben a különleges noteszben minden gyermek örömmel fogja rögzíteni titkos gondolatait, álmait vagy akár rajzait, mert a notesz tartalma védett és csak azok számára hozzáférhető, akik birtokában vannak a kulcsnak.

A notesz előlapját lenyűgöző dinós díszítés ékesíti, amely minden kis dinoszaurusz-rajongó számára ellenállhatatlan lesz. A részletes és élénk illusztrációk az őskori világ csodáit hozzák el közvetlenül a gyermek kezébe, inspirálva őket, hogy még többet fedezzenek fel és tanuljanak ezen lenyűgöző lényekről.

De nem csak a design teszi ezt a noteszt különlegessé. A mellékelt lakat és kulcs garantálja, hogy a notesz tartalma biztonságban marad, így a gyermek nyugodtan bízhat a titkainak biztonságában. Adja meg gyermekének a lehetőséget, hogy egy saját titkos naplóval rendelkezzen, ahol örömmel oszthatja meg élményeit ebben a dinósan stílusos és biztonságos lakatos noteszben!

A notesz mérete: 11 x 15 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

Details

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
11
Méret (cm; Magasság)
15
Article No.
70968
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!