Szélforgó - 71597

In stock
Stock:
Szélforgó - 71597
415 Ft

Szélforgó

 

Színes szélkerék-csokor egyenesen a vidámság varázsvilágából! Képzeld csak el, hogy ez a csodálatos szélforgó milyen játékosságot hozhat a kertedbe, játszótérre vagy a tengerparti nyaralásodba! Hat gyönyörű, 10 cm átmérőjű szélkerék formálja ezt a varázslatos szélforgót, amelyek közepén derűs kis fejecskék bújnak meg, hogy feldobják a hangulatodat.

Könnyedén forgó szélkerékei vidáman szaladgálnak a szélben, mintha csak színes pillangók röpködnének. A tartópálca 30 cm hosszú, így pont jó méret a kicsi kezeknek, de még a nagyobbak is könnyedén tarthatják.

Használd a szélforgót, hogy megfigyeld, milyen irányból fúj a szél, vagy csak egyszerűen csodálkozz rá a színes forgatag látványára. A vidám fejecskék pedig mindig ott lesznek, hogy mosolyt csaljanak az arcodra.

Tökéletes ajándék a kreativitást és a szabadtéri játékot kedvelő gyerekek számára. Vigyázz, mert ha egyszer a kezedbe veszed ezt a színes szélforgót, nem fogod tudni letenni! Készen állsz a színes széljátékra? A szélforgónk várja, hogy együtt fedezzétek fel a szél hatalmát és a vidámság varázslatos világát.

Info
Article No.
71597
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!