Muffin papír lapon, 100 darabos csomag, 10 cm, 72276

In stock
Stock:
Muffin papír lapon, 100 darabos csomag, 10 cm, 72276
465 Ft

Muffin papír lapon, 100 darabos csomag, 10 cm

Édesítsd meg az alkalmakat és az ünnepeket ezzel a 100 darabos színes muffin papír csomaggal, amely minden sütési projektet színessé és örömtelivé varázsol! Minden egyes 10 cm-es muffin papír tökéletes méretet kínál a finomabbnál finomabb muffinok és cupcake-ek sütéséhez, biztosítva, hogy a sütemények egyenletesen süljenek és könnyen eltávolíthatóak legyenek a formából.

Ez a színes és változatos muffin papír csomag minden alkalomra megfelelő választás. Legyen szó születésnapról, családi összejövetelről, iskolai eseményről vagy csak egy hétvégi sütögetésről, ezek a színes papírok hozzájárulnak az ünnepi hangulathoz és még csábítóbbá teszik a süteményeket.

A muffin papírok színes kialakítása nem csak a sütemények megjelenését emeli ki, hanem a tálalást is ünnepélyesebbé teszi. Ráadásul a papírok ellenállnak a zsírnak és a nedvességnek, így a muffinok formáját és állagát megőrzik, miközben könnyen kivehetőek lesznek a sütőformából.

Válaszd ezt a 100 darabos színes muffin papír csomagot, és tedd a sütési élményt még színesebbé és örömtelibbé! Legyenek a muffinjaid nemcsak finomak, hanem szemet gyönyörködtetőek is ezzel a praktikus és stílusos sütési kiegészítővel.

A csomag tartalma: 100 db muffin sütőpapír.

A csomagolás mérete: 10 x 23 cm. 

A muffin papír mérete: 10 cm. 

Az ár 1 csomagra vonatkozik! 

 

Info
Méret (cm, Átmérő)
10
Article No.
72276
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!