Yo-Yo játék zacskóban, elemes, sellő, 82740

In stock
Stock:
Yo-Yo játék zacskóban, elemes, sellő, 82740
390 Ft
Yo-Yo játék zacskóban, elemes, sellő

Merülj el a tengeri kalandok csillogó világában ezzel az elemes, világító Yo-Yo-val, amelyet gyönyörű sellők díszítenek! Ez a különleges Yo-Yo tökéletes választás minden kis tengeri kalandor számára, aki szereti a sellők varázslatos világát és a hagyományos Yo-Yo játékot egy modern csavarral.

A Yo-Yo használatakor izgalmas fényeffekteket hoz létre, köszönhetően az elemes világításnak. Ez a funkció nemcsak lenyűgöző látványt biztosít, hanem extra izgalmat is ad minden egyes Yo-Yo trükkhöz, különösen kevésbé világos környezetben.

Minden Yo-Yo-t különféle sellők díszítenek, részletesen megformált és színes designnal. A sellők varázslatos figurái inspirálják a gyerekeket, hogy bátran engedjék szabadon a képzeletüket, miközben fejlesztik Yo-Yo készségeiket.

Szerezd be ezt az elemes, világító Yo-Yo-t, amely garantáltan a figyelem középpontjába helyezi viselőjét minden Yo-Yo mutatvány közben.

A játék mérete: 5 x 3 cm.

A játék működtetéséhez 2 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a játék tartalmaz. 

Az ár 1 darabra vonatkozik! 

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
5
Méret (cm; Magasság)
3
Article No.
82740
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!