Yo-Yo játék zacskóban, elemes, unikornis, 82741

In stock
Stock:
Yo-Yo játék zacskóban, elemes, unikornis, 82741
390 Ft
Yo-Yo játék zacskóban, elemes, unikornis

Éld át a varázslatos Yo-Yo élményt ezzel az elemes, világító Yo-Yo-val, amelyet különféle unikornisok díszítenek! Ez a Yo-Yo tökéletes választás minden kis mesebarát számára, aki elvarázsolódik a mágikus unikornisok világában és szereti a klasszikus Yo-Yo játékot egy modern és izgalmas csavarral.

Amikor használod a Yo-Yo-t, a beépített világítás aktiválódik, így lenyűgöző fényjátékot hozva létre minden egyes trükk és pörgetés során. Ez a funkció nemcsak fokozza a játék élményét, hanem extra látványosságot is biztosít, különösen szürkületkor vagy sötétebb helyeken.

A Yo-Yo-t színes és részletgazdag unikornisok díszítik, amelyek minden Yo-Yo-t egyedi és elbűvölővé tesznek. A varázslatos unikornisok inspirálják a gyerekeket, hogy bátran engedjék szabadon a fantáziájukat és kreativitásukat, miközben fejlesztik Yo-Yo készségeiket.

Pörgesd, világíts és varázsolj ezzel a lenyűgöző és stílusos unikornisos Yo-Yo-val!

A játék mérete: 5 x 3 cm.

A játék működtetéséhez 2 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a játék tartalmaz. 

Az ár 1 darabra vonatkozik! 

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
5
Méret (cm; Magasság)
3
Article No.
82741
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!