Yo-Yo játék zacskóban, elemes, tengeri állatok, 82742

In stock
Stock:
Yo-Yo játék zacskóban, elemes, tengeri állatok, 82742
390 Ft
Yo-Yo játék zacskóban, elemes, tengeri állatok

Merülj el a tenger mélyén rejlő kalandokban ezzel az elemes, világító Yo-Yo-val, amelyet csodálatos tengeri állatok díszítenek! Ez a különleges Yo-Yo tökéletes választás minden kis óceánrajongó számára, aki szeretné felfedezni a tengeri világ izgalmait, miközben élvezi a Yo-Yo játék klasszikus élményét egy modern fordulattal.

A Yo-Yo használata során beépített világítása aktiválódik, így varázslatos fényeffektet hozva létre minden egyes pörgetésnél. Ez a különleges funkció nemcsak fokozza a játék izgalmát, hanem extra látványosságot is biztosít, főleg sötétebb környezetben.

A Yo-Yo-t különféle tengeri állatok, mint például a színpompás halak, barátságos delfinek vagy titokzatos polipok díszítik, amelyek minden egyes Yo-Yo-t egyedi és szemet gyönyörködtetővé tesznek.

Pörgesd, világíts és fedezd fel a tengeri állatok izgalmas világát ezzel a lenyűgöző és szórakoztató Yo-Yo-val!

A játék mérete: 5 x 3 cm.

A játék működtetéséhez 2 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a játék tartalmaz. 

Az ár 1 darabra vonatkozik! 

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
5
Méret (cm; Magasság)
3
Article No.
82742
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!