Yo-Yo játék zacskóban, elemes, emoji, 82744

In stock
Stock:
Yo-Yo játék zacskóban, elemes, emoji, 82744
Yo-Yo játék zacskóban, elemes, emoji, 82744
Yo-Yo játék zacskóban, elemes, emoji, 82744
Yo-Yo játék zacskóban, elemes, emoji, 82744
390 Ft
Yo-Yo játék zacskóban, elemes, emoji

Fedezd fel a klasszikus Yo-Yo újragondolt változatát ezzel az elemes, világító Yo-Yo-val, ami garantáltan feldobja a játékélményt! Ez a modern Yo-Yo nemcsak a hagyományos készségfejlesztő játékot kínálja, hanem egy különleges csavarral is bővíti: használat közben világít, így még látványosabbá téve a trükköket és mutatványokat.

A Yo-Yo egy adott, vidám emoji-val van díszítve, ami még személyesebbé és stílusosabbá teszi a játékot. Ez a kreatív dizájn biztosan felkelti a figyelmet, legyen szó baráti összejövetelekről, iskolai szünetekről vagy csak egy laza délutáni játékról a parkban.

Az elemes világítás egyedülálló funkciója révén a Yo-Yo használatakor különleges fényeffekteket hoz létre, ami különösen lenyűgöző a kevésbé világos környezetben. Készülj fel a csillogásra és a figyelemre, amint elkezded pörgetni ezt a Yo-Yo-t!

Szerezd be ezt az elemes, világító Yo-Yo-t, és légy a figyelem középpontjában minden Yo-Yo mutatványoddal!

A játék mérete: 5 x 3 cm.

A játék működtetéséhez 2 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a játék tartalmaz. 

Az ár 1 darabra vonatkozik! 

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
5
Méret (cm; Magasság)
3
Article No.
82744
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!