Gitár lapon - 82755

In stock
Stock:
Gitár lapon - 82755
Gitár lapon - 82755
Gitár lapon - 82755
Gitár lapon - 82755
780 Ft

Gitár lapon

 

Szia! Ismerd meg az új, szupermenő gitárt lapon, ami tökéletes eszköz a rockcsillag ébredő tehetségének kiélésére! A gitár két szuper színkombinációban érkezik: kék-rózsaszín és rózsaszín-kék. Válassz kedved szerint, hogy melyik passzol jobban hozzád!

Ne aggódj, ez nem egy igazi gitár, tehát nem kell hozzá zenét tanulnod. Egyszerűen csak ragadd meg a nyakát, és máris elkezdhetsz „gitározni” és levegőben pengetni, mintha te lennél a világ legnagyobb rockszupersztárja! A formája és színei miatt igazán játékos és vidám, így garantáltan feldobja a szobád hangulatát is.

Állítsd össze a saját koncertedet játékbabáiddal és plüssállataiddal, és pörögj bele a szuper zenei kalandba! A gitár lapon kiváló ajándék lehet a szülinapodra, vagy csak úgy, hogy megmutathasd: te vagy a jövő rocksztárja!

Tedd meg az első lépést a sztárság felé ezzel a király gitár lappal! Rock on!

 

A gitár hossza: 28 cm.

 

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Article No.
82755
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!