Tologatós kirakós játék zacskóban - 82762

In stock
Stock:
Tologatós kirakós játék zacskóban - 82762
Tologatós kirakós játék zacskóban - 82762
Tologatós kirakós játék zacskóban - 82762
Tologatós kirakós játék zacskóban - 82762
235 Ft

Tologatós kirakós játék zacskóban

 

Tedd próbára a logikád ezzel a fantasztikus tologatós kirakós játékkal! A játék célja, hogy a számokat 1-től 15-ig tologasd a helyükre a 4x4-es táblán.

Képzeld el, milyen izgalmas lehet, amikor az utolsó négyzetben helyet keresel a 15-nek. A kihívást nem csupán a számok sorrendjének megteremtése jelenti, hanem a tervezés is. Előre kell gondolkodnod, hogy melyik számot hova tologasd, hogy végül mind a helyére kerüljön.

Ez a játék nem csupán szórakoztató, hanem fejleszti a logikai gondolkodást és a türelmet is. A világos színekkel és jól olvasható számokkal tervezett kirakós tologatós játék remek szórakozást nyújt bármely korosztály számára, de különösen hasznos a gyermekek számára. A játék összesen 16 mezőből áll, és a tábla stabil, strapabíró anyagból készült, így garantáltan bírja a gyakori használatot.

Vidd magaddal bárhová! A kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér a hátizsákodban vagy a kézitáskádban. Legyen szó hosszú utazásról vagy csak egy gyors játékról a parkban, a tologatós kirakós játék mindig kéznél van, hogy szórakoztasson és kihívást jelentsen.

Próbáld ki te is, és töltsd el az időd ezzel a szórakoztató és agyserkentő játékkal! Legyél te a kirakós bajnok!

 

A tábla mérete: 7 x 9 cm

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Article No.
82762
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!