Tologatós kirakós játék zacskóban - 82763

In stock
Stock:
Tologatós kirakós játék zacskóban - 82763
Tologatós kirakós játék zacskóban - 82763
Tologatós kirakós játék zacskóban - 82763
Tologatós kirakós játék zacskóban - 82763
235 Ft

Tologatós kirakós játék zacskóban

 

Fedezd fel a tologatós kirakós játékot! Ez a csodás oktatóeszköz tökéletesen megfelel gyermeked számára, hogy megtanuljon A-tól O-ig sorba rakni a betűket, miközben fejleszti a logikai gondolkodást és a finommotoros készségeket is.

Ezzel a 4x4-es táblás játékkal nem csak a betűk világát tanulmányozhatja, hanem a kirakós élmény is hozzáadódik a játékhoz. A kiváló minőségű, strapabíró anyagból készült táblán a betűket könnyedén tudja majd tologatni, hogy a helyükre kerüljenek. A világos színek és nagy, jól olvasható betűk segítenek a betűfelismerésben, miközben a tologatás fejleszti a finommotoros készségeit.

Minden betű a helyén van, de nem mindig a helyén marad - a kihívás, hogy sikerül-e a betűket sorba rakni anélkül, hogy összezavarodna. Ez a játék óriási szórakozást nyújt, miközben tanít is.

Tedd izgalmassá a tanulást ezzel a tologatós kirakós játékkal! Segíts a gyermekednek megtanulni az A-tól O-ig terjedő betűket, miközben játékosan fejleszti a logikai és finommotoros készségeit. Biztos lehetsz benne, hogy ezzel a játékkal a tanulás soha nem lesz unalmas!

 

A tábla mérete: 7 x 9 cm

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Article No.
82763
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!