Elemes vonatpálya csomag dobozban, 82768

In stock
Stock:
Elemes vonatpálya csomag dobozban, 82768
Elemes vonatpálya csomag dobozban, 82768
Elemes vonatpálya csomag dobozban, 82768
Elemes vonatpálya csomag dobozban, 82768
5 635 Ft
Elemes vonatpálya csomag dobozban

Az igazi kis mérnökök és vonatrajongók számára bemutatjuk ezt a fantasztikus vonatpálya játékszettet, amely a kreativitás és az innováció csodálatos kombinációját kínálja. A készlet lehetőséget nyújt a gyerekek számára, hogy saját kezükkel építsék meg az álmaik pályáját, ami később a kis mozdony számára az útvonal lesz.

A vonatpálya megépítése során a gyermek kreativitása és problémamegoldó képessége is fejlődik, mivel a készletben található alkatrészek számos különböző konfigurációban összerakhatók. A kiegészítő vagonokkal a vonat hossza és kinézete is változtatható, így a játék soha nem válik unalmassá és mindig kínál új kihívásokat.

De a játékszett igazi gyöngyszeme természetesen a vonat modell, mely lenyűgözően halad a megépített sínen. Ahogy a mozdony a pályán suhan, a fénylő eleje és az élethű hangok révén a játékélmény még intenzívebbé válik. Elképzelheti a gyermek arcán az örömöt, ahogy a saját kezűleg épített pályán látja a vonatot, miközben a fények és hangok még valósághűbbé teszik a játékot.

Tehát, ha egy olyan játékszettet keres, amely nemcsak a szórakoztatást, de oktatói értéket is képes nyújtani, akkor ez a vonatpálya játékszett a tökéletes választás. Tökéletes ajándék minden alkalomra, legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy akár csak egy hétvégi meglepetésről. Hozza el a vasúti kalandok varázsát a gyermek szobájába ezzel az izgalmas vonatpálya szettel!

A vonat mérete: 17 x 7 cm. 

A csomagolás mérete: 42 x 28 cm.

A pálya, a megépített formától függően 60 cm vagy 110 cm. 

A játék működtetéséhez 2 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomag nem tartalmaz. 

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

Info
Méret (cm; Szélesség)
17
Méret (cm; Magasság)
7
Article No.
82768
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!