Dob zacskóban - 82772

In stock
Stock:
Dob zacskóban - 82772
Dob zacskóban - 82772
Dob zacskóban - 82772
Dob zacskóban - 82772
Dob zacskóban - 82772
Dob zacskóban - 82772
1 740 Ft

Dob zacskóban

 

Szia Kedves Barátom! Ismerd meg ezt a csodás dobot, amit zacskóba csomagoltunk neked! Ez a dob nem csak egy egyszerű hangszer, hanem egy varázslatos eszköz, ahol minden ütés egy új kaland kezdete. A dob zacskójának kibontása olyan, mint egy ajándék kicsomagolása, melyben egy olyan játékot találsz, amely nem csak szórakoztató, hanem segít fejleszteni a ritmusérzékedet is.

Gondolj csak bele, milyen móka lesz a barátaiddal vagy a családoddal együtt zenélni, vagy akár egy saját zenekart is alapíthatsz! A dobon való játszás fejleszti a kéz- és szemkoordinációt, és óriási örömet okoz a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. Ezzel a dobbal biztos lehetsz benne, hogy valami egyedi és izgalmas dolog van a kezedben, amitől a szobád egy igazi koncertteremmé változik!

Az a csodálatos a dobolásban, hogy mindenki megtanulhatja - kicsik és nagyok, kezdők és haladók. Az a legfontosabb, hogy jól érezd magad, és kifejezd magad a zenén keresztül. Tedd meg az első lépést a zenés kaland felé.

 

A dob átmérője 19 cm, magassága 10 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Article No.
82772
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!