Üveggolyó, 50 db hálóban - 82790

In stock
Stock:
Üveggolyó, 50 db hálóban - 82790
420 Ft

Üveggolyó, 50 db hálóban

 

Üveggolyóink, melyek átlátszó szépségükkel és tökéletes formájukkal kápráztatják el a szemlélőt, igazi kincsek a játékok világában. Ezek a 15 mm átmérőjű csodák nem csupán a gyermeki játékélményt gazdagítják, hanem a kreativitás és a finommotorikus készségek fejlesztését is elősegítik. A csomag tartalma ötven darab üveggolyó, amelyek mindegyike egyedi, ám mégis tökéletesen egységes a formájában és minőségében.

Képzeld el, ahogy ezek a golyók végiggördülnek a padlón, fényükkel megtörik a napsugarakat, és egy tündöklő, mozgó mozaikot hoznak létre a szobában. Ezek az üveggolyók több mint egyszerű játékok; olyan eszközök, melyekkel a gyerekek megtanulhatják az ügyesség és a türelem fontosságát, miközben fejlesztik szem-kéz koordinációjukat és logikai képességeiket.

Ráadásul ezek a golyók nem csak a gyerekek számára nyújtanak szórakozást. Gyűjtők és művészek számára is kiváló választás, hiszen lehetőséget biztosítanak a kreativitás és az esztétikai érzék kifejezésére. Legyen szó akár egy bonyolult golyópálya megalkotásáról, vagy egy művészi kompozíció összeállításáról, ezek az üveggolyók minden esetben lenyűgöző hatást keltenek.

Válassz te is ezt a különleges terméket, és fedezd fel, milyen végtelen lehetőségeket rejt magában minden egyes golyó! Engedd, hogy a gyermekek és a felnőttek egyaránt elmerüljenek a kreativitás és a játék örömteli világában.

Info
Article No.
82790
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!