Üveggolyó, 50 db hálóban - 82791

In stock
Stock:
Üveggolyó, 50 db hálóban - 82791
420 Ft

Üveggolyó, 50 db hálóban

 

Üveggolyóink egyedülálló varázslatot csempésznek a játék világába. Ezek a 15 mm átmérőjű kis csodák, melyeket egy 50 darabos csomagban találsz, valódi kincsek minden gyermek számára. A csomagban opálos és átlátszó golyók keverednek, így minden egyes játék új és izgalmas lehetőségeket rejt. Az opálos golyók rejtélyes fényükkel varázsolják el a tekintetet, míg az átlátszó darabok kristálytiszta látványukkal ejtik ámulatba a gyerekeket.

A golyók nemcsak szórakoztatóak, de fejlesztik a finommotorikus készségeket, a szem-kéz koordinációt, és a térbeli tájékozódást is. Játék közben a gyerekek megtanulják, hogyan irányítsák ügyesen a golyókat, fejlesztve ezzel ügyességüket és koncentrációjukat. Ezek a klasszikus játékok nemcsak az időtöltésben segítenek, hanem az összpontosítás és a türelem fejlesztésében is.

Ráadásul az üveggolyók remek dekorációs elemek is lehetnek. Legyen szó egy szobáról vagy egy játéksarokról, ezek a színes és fényes golyók garantáltan feldobják a környezetet. És ne feledjük, hogy ezek a golyók nemcsak a gyerekek számára jelentenek örömöt, hanem a felnőttek számára is kellemes emlékeket idéznek fel gyermekkorukból.

Szerezd be ezeket a csodálatos üveggolyókat, és engedd, hogy a gyerekek (és a szívedben még mindig gyermek lévő felnőttek) elmerüljenek a játék varázslatos világában. Legyen szó versengésről, ügyességi játékról, vagy egyszerű gyűjtögetésről, ezek a golyók minden pillanatot különlegessé tesznek.

Info
Article No.
82791
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!