Pop-it játék, elemes, unikornis forma - 82793

In stock
Stock:
Pop-it játék, elemes, unikornis forma - 82793
Pop-it játék, elemes, unikornis forma - 82793
Pop-it játék, elemes, unikornis forma - 82793
Pop-it játék, elemes, unikornis forma - 82793
2 395 Ft

Pop-it játék, elemes, unikornis forma

Fedezz fel ezt a lenyűgöző új POP-IT játékkészüléket, amely órákon át szórakoztat és leköti a figyelmedet! Szeretnél hangerőt állítani? Egyszerűen nyomd meg a készülék bal oldalán található gombot. A játék be- vagy kikapcsolásához a középső gomb lesz a segítségedre! Dönts a jobb oldali gomb segítségével a négy izgalmas játékmód közül, melyek közül mindegyiket a gép angol nyelven is bemutat, hogy tudd, melyik kihívással nézel szembe éppen!

- Gyors reakció szint: Készülj fel 30 izgalmas szintre, mindegyiken öt különböző kihívással! Ahogy haladsz előre, egyre gyorsabban kell majd reagálnod a kihívásokra!

- Memóriajáték: Kilenc szinten át próbára teszi a gép a memóriádat! Jegyezd meg a gombok sorrendjét és ismételd meg őket hibátlanul!

- Pontgyüjtő: Pukkantsd ki az összes világító gombot és szerezd meg a legtöbb pontot! De légy óvatos, egy rossz mozdulat és kezdődhetsz minden előről!

- Többjátékos mód: Hívd meg a barátaidat is a játékra! Vezesd őket végig a szinteken, majd add át a stafétabotot, és figyeld, hogyan boldogulnak ők!

A játék működtetéséhez 3 db AAA-s elem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

A csomagolás mérete: 15 x 14 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Article No.
82793
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!