RC traktor dobozban - utánfutós - 90093

In stock
Stock:
RC traktor dobozban - utánfutós - 90093
7 195 Ft

RC traktor dobozban - utánfutós

 

Készüljön fel a szüntelen izgalomra és szórakozásra ezzel a kivételes RC távirányítós traktorral! Az aprólékosan kidolgozott design és a mellékelt utánfutó gondoskodik arról, hogy ez a játék a kis gazdálkodók álmait váltsa valóra.

 

A traktor robosztus szerkezete ellenáll minden játékos kihívásnak. Az utánfutóval a gyermek képzelete a határok nélküli lehetőségek világába utazhat - legyen szó játékbábuk, építőkockák vagy más játéktárgyak szállításáról, minden nap új kaland várja őket!

 

A könnyen kezelhető távirányítónak köszönhetően a gyerekek játék közben fejleszthetik finommotorikus készségeiket és kéz-szem koordinációjukat, miközben a traktort előre, hátra, jobbra vagy balra irányítják.

 

Nyissa meg gyermeke számára a képzelet és a kreativitás kapuit ezzel a lenyűgöző RC távirányítós traktorral! Az utánfutóval a gyermek képzelete a határok nélküli lehetőségek világába utazhat - legyen szó játékbábuk, építőkockák vagy más játéktárgyak szállításáról, minden nap új kaland várja őket!

 

Adja meg a lehetőséget, hogy gyermeke átélje a farmélet és a szállítás izgalmait a szobáján belül. A játék, az élethű dizájn és az elképzelések ötvözete ezt a távirányítós traktort tökéletes ajándékká teszi minden gyermek számára!

A játék működtetéséhez 2 darab AA-s ceruzaelem (nem tartozék) és a csomagolásban található tölthető 3,7 V-s akkumulátor szükséges. 

Méret: 38 x 12 x 12 cm.

A csomagolás mérete: 45 x 18 x 13 cm.

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
38
Méret (cm; Magasság)
12
Mélység (cm)
12
Article No.
90093
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!