Bébi kádjáték zacskóban - 90427

In stock
Stock:
Bébi kádjáték zacskóban - 90427
320 Ft

Bébi kádjáték zacskóban

 

Készüljön fel a pancsolásra, és vigye a vadonatúj kádjátékot a fürdőszobába! A játékunk garantáltan szórakoztatóbbá teszi a fürdőzést, miközben segít a gyermeknek az állatokkal való ismerkedésben.

 

A gumi figurák vidám állatos formái csábítják a gyerekeket a vizbe. A gyerekek választhatnak a barátságos teknős, az aranyos koala és az erős rinocérosz közül. Mindegyik figura könnyű, könnyen fogható és biztonságos a kicsik számára.

 

A teknős, koala és rinocérosz színes, életteli formái a gyerekek képzelőerejét dolgoztatja meg, míg a vízben való játék fejleszti a finommotoros készségeket. A figurák gumi anyaga megkönnyíti a fogást és hosszú időn át tartó játékot biztosít, még a legélénkebb játékosoknak is. A gumi figurák felülete ellenáll a víznek, így higiénikus és könnyen tisztítható - egy gyors öblítés, és készen áll a következő fürdőidőre.

 

Az állatos gumi figurás bébi kádjáték a fürdőidőt játékidővé varázsolja, és lehetővé teszi, hogy a gyermekek felfedezzék és tanuljanak, miközben a vízben játszanak. Az állatfigurák nem csak a gyermek képzelőerejét inspirálják, de a gyermeket is közelebb hozzák a természethez és az állatok világához. Szerezze be most, és lássa, milyen izgalmas lehet a fürdőidő!

 

A játékot már újszülött gyerekek is élvezhetik.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

Info
Article No.
90427
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!