Bébi kádjáték zacskóban - 90428

In stock
Stock:
Bébi kádjáték zacskóban - 90428
320 Ft

Bébi kádjáték zacskóban

 

Merüljön el a játékban a fürdőidő alatt az új gumi figurás bébi kádjátékkal! A vidám állatos figurák, mint az oroszlán, a krokodil és a viziló, élénk színekben pompáznak, hogy felkeltsék a gyermekek érdeklődését és elszórakoztassák őket a fürdőben.

 

A gumi figurák vidám állatos formái csábítják a gyerekeket a vizbe. A gyerekek választhatnak egy hatalmas oroszlán, egy cseles krokodil és egy barátságos viziló közül. Mindegyik figura könnyű, könnyen fogható és biztonságos a kicsik számára.

 

Ezek a karakterek közvetlenül a vadonból érkeznek, hogy csatlakozzanak a gyermekedhez a fürdőidőben, ezzel segítve őket az állatokkal való ismerkedésben. A figurák gumi anyaga biztonságos és tartós - tökéletes a sokszori használatra és az intenzív pancsolásra. A figurák könnyűek és könnyen foghatóak a kicsik kezében, segítve őket a finommotoros készségek fejlesztésében.

 

Az állatos gumi figurás bébi kádjáték a fürdőidőt játékidővé varázsolja, és lehetővé teszi, hogy a gyermekek felfedezzék és tanuljanak, miközben a vízben játszanak. Az állatfigurák nem csak a gyermek képzelőerejét inspirálják, de a gyermeket is közelebb hozzák a természethez és az állatok világához. Szerezze be most, és lássa, milyen izgalmas lehet a fürdőidő!

 

A játékot már újszülött gyerekek is élvezhetik.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

Info
Article No.
90428
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!