Elemes pénztárgép játékszett dobozban - 90466

In stock
Stock:
Elemes pénztárgép játékszett dobozban - 90466
4 795 Ft

Elemes pénztárgép játékszett dobozban

 

Építsd fel saját kis boltodat és légy profi boltos a mi új, interaktív pénztárgépes játékszettünkkel! Ez a fantasztikus játékszett életre kelti a bolti vásárlás izgalmas világát a gyerekek számára, miközben fejleszti számolási készségüket és pénzkezelési tudatosságukat is.


A játékszett központi eleme a működő pénztárgép, amely valósághű pittyegő hangokat ad ki, amikor a termékeket beolvassák a szkennerrel vagy a bankkártyát behúzzák a kártyaolvasóba. Ez az interaktivitás biztosítja, hogy a gyerekek élménye még valósághűbb legyen, miközben a szerepjáték során órákon át szórakoztatva tartja őket.


De a móka nem áll meg itt! A játékszettünk rengeteg kiegészítővel is rendelkezik, hogy a játékélmény teljes legyen. Többek között található a csomagban érmék, papírpénzek és dobozos termékek, amelyeket a gyerekek beolvashatnak és eladhatnak a saját kis boltjukban.

 

Ez a játékszett tökéletes eszköz a gyerekek számára, hogy megértsék a pénzkezelés alapjait és fejlesszék matematikai készségeiket. Ráadásul a szerepjáték során fejleszthetik szociális és kommunikációs képességeiket is.
épj be a boltos szerepjáték világába, és élvezd az órákon át tartó szórakozást!

 

A csomagolás mérete: 27 x 13 cm.

A játék működtetéséhez 2 db AA-s ceruzaelem szükséges amit a szett nem tartalmaz. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
27
Méret (cm; Magasság)
13
Article No.
90466
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!