Elemes pénztárgép játékszett dobozban - 90467

In stock
Stock:
Elemes pénztárgép játékszett dobozban - 90467
5 635 Ft

Elemes pénztárgép játékszett dobozban

 

Ez a fantasztikus szett kiválóan alkalmas a gyerekek üzleti érzékének és matematikai készségének fejlesztésére, miközben órákon keresztül szórakoztatja őket.


A játékszett központi eleme az interaktív pénztárgép, amely valósághű pittyegő hangokat ad ki minden alkalommal, amikor a szkennerrel beolvasnak egy terméket vagy amikor lecsippantják a bankkártyát. Ez a fajta élethű játékfelület rendkívül szórakoztató, és segít a gyerekeknek megtanulni az alapvető pénzügyi készségeket, miközben a saját kis boltjukat üzemeltetik.


A játékszettünk további remek funkciókkal is büszkélkedhet, mint például egy beépített áru mérleggel, amely még tovább növeli a játék élethűségét. A gyerekek ellenőrizhetik a termékek súlyát, megismerkedve a súly és az érték összefüggéseivel.


A csomagolás természetesen tartalmaz többféle kiegészítőt is, mint például érméket, papír pénzeket és dobozos termékeket, így a gyerekeknek számos lehetőségük van arra, hogy kipróbálják a különféle üzleti tevékenységeket.
Engedd, hogy a gyerekek megtanulják az alapvető pénzügyi készségeket, miközben órákon át élvezik a szórakozást ezzel az izgalmas és interaktív játékszettel.

 

A csomagolás mérete: 33 x 14 cm.

A játék működtetéséhez 2 db AA-s ceruzaelem szükséges amit a szett nem tartalmaz. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
33
Méret (cm; Magasság)
14
Article No.
90467
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!