Tűzoltóállomás szett dobozban - 90479

In stock
Stock:
Tűzoltóállomás szett dobozban - 90479
3 090 Ft

Tűzoltóállomás szett dobozban

 

Vészjelzés! Tűz van! De nincs mitől félni, ugyanis a gyermekeknél kéznél vannak a mi új tűzoltóállomásos játékszettünk! Ez a játékszett a gyerekek kezébe adja a kontrollt és lehetővé teszi számukra, hogy saját mini tűzoltóállomásukat vezessék, miközben izgalmas kalandokat élnek át.
Eme tűzoltóállomás abban más mint a többi hogy segítségével a gyermekek képesek beállítani és kilőni a tűzoltóautóikat, hogy a lehető leghamarabb a tűz helyszínére érjenek a beépített kilővős mechanikának köszönhetően.

 

Ez az interaktív funkció garantáltan órákon keresztül lefoglalja a gyerekeket, miközben fejleszti kézügyességüket és finommotoros képességeiket.
És ami még ennél is jobb, az az hogy minden játékszettben található egy véletlenszerűen kiválasztott, minőségi fém kisautó is. A gyermekek sosem tudhatják, milyen tűzoltóautót kapnak, így minden kibontás izgalmat és meglepetést tartogat!


Eme tűzoltóállomás játékszett nem csak szórakoztató, de tanulságos is, hiszen a gyermekek közben megtanulják a tűzveszély kezelésének fontosságát és az összehangolt csapatmunka erejét. Így a szórakozás mellett hasznos ismeretekre is szert tehetnek. Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző ajándékot a kis tűzoltók számára!

 

A csomagolás mérete: 27 x 27 x 6 cm. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Info
Méret (cm; Szélesség)
27
Méret (cm; Magasság)
27
Mélység (cm)
6
Article No.
90479
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!