Munkagép dobozban - 90521

In stock
Stock:
Munkagép dobozban - 90521
3 575 Ft

Munkagép dobozban

 

A gyerekek számára nincs izgalmasabb, mint belebújni egy igazi építkezési terület szerepébe, és a mi munkagép játékainkkal ezt a valóságban is megtapasztalhatják. Két variáció közül választhatsz: markoló karos munkagép vagy emelő darus munkagép. Mindkét változat részletesen kidolgozott, hogy a gyerekek a lehető legélethűbben játszhassák el a munkaterületen dolgozó szakemberek szerepét.


A markoló karos munkagép tökéletes választás a sziklás, földes területek felfedezésére, ahol a markoló karral könnyedén tudsz ásni, emelni és mozgatni. A gyerekeknek óriási élmény lesz játszani ezzel a impozáns és erőteljes játékkal, amely igazán felébreszti a képzelőerőt.


Az emelő darus munkagép pedig fantasztikus választás magas épületek és szerkezetek építéséhez. A hosszú daruval könnyedén tudsz emelni és mozgatni tárgyakat, így a gyerekek órákon át élvezhetik az építés örömét. Bármelyik változatot is választod, a gyerekek órákon át fogják élvezni az építkezés izgalmát és a kreativitást fejlesztő játékot.

 

A csomagolás mérete: 30 x 14 x 12 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
30
Méret (cm; Magasság)
14
Méret (cm, Átmérő)
12
Article No.
90521
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!