Munkagép displayben - 90524

In stock
Stock:
Munkagép displayben - 90524
1 195 Ft

Munkagép displayben

 

Válaszd ki te a saját játék munkagépedet, és kezdődhet a játék! Építőipari rajongók, figyelem! Most választhatsz a betonkeverő mixerkocsi, a tartályos autó vagy a platós szállító közül és egy igazán munkás kalandba vetheted bele magad!


A betonkeverő mixerkocsi gondosan megtervezett, részletgazdag kialakításával megmutatja a valós építőipari folyamatokat, és segít megérteni a beton előállításának és szállításának folyamatát.
A tartályos autó tökéletes választás azoknak, akik szeretnének betekintést nyerni az ipari szállítás világába. A stabil felépítésű játék tartályos autó ideális a különféle folyadékok szállításához, mintha csak a valódi életben lennénk!


A platós szállító kiválóan alkalmas nagy tárgyak szállítására. Helyezd rá a rakományt, majd szállítsd a helyszínre. A nagyméretű platója segít abban, hogy a gyerekek megértsék, hogyan működik a nagy teherbírású szállítás.
Minden modell tartós, kidolgozott részletekkel rendelkezik, és tükrözi a valóságban használt munkagépek kialakítását.

 

Ez nem csak a játékot teszi izgalmasabbá, hanem segíti a gyerekeket abban is, hogy megértsék, milyen fontos szerepet játszanak ezek a gépek a mindennapi életben. Merülj el a szállítás és építőipar világában, és engedd szabadon a kreativitásodat ezekkel a játék munkagépekkel.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

 

Info
Article No.
90524
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!