Járműszállító kamion szett platformon - 90584

In stock
Stock:
Járműszállító kamion szett platformon - 90584
Járműszállító kamion szett platformon - 90584
Járműszállító kamion szett platformon - 90584
Járműszállító kamion szett platformon - 90584
1 195 Ft

Járműszállító kamion szett platformon

 

Minden kisautó gyűjtő számára ideális ez a járműszállító kamion játékszett, ami lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy saját járműflottájukat kezeljék! Ez a játékcsomag nem csak a szállító kamiont tartalmazza, hanem két színes járművet is, amelyek azonnal a játék részévé válhatnak.


A járműszállító kamion platójára gondosan helyezhetők a színes autók, így a gyerekek gyakorolhatják a finommotoros készségeiket, miközben élvezik a játékot. A járműszállító kamion és az autók részletező kidolgozása hozzáadja a játék realisztikus élményét, és serkenti a gyerekek képzelőerejét.
A járműszállító kamion játékszett felkínálja a lehetőséget, hogy a gyerekek felfedezzék a logisztika világát játékos módon. A játék közben a gyerekek megismerhetik, milyen szerepet játszik a szállító kamion a járművek eljuttatásában egyik helyről a másikra.


Ez a játékcsomag nem csak szórakoztató, de személyre szabott játékélményt is biztosít a gyerekek számára. A szállító kamion és a járművek erős és tartós anyagból készülnek, így hosszú időn át élvezhetik a játékot.

 

A csomagolás mérete: 29 x 10 x 6 cm.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
29
Méret (cm; Magasság)
10
Mélység (cm)
6
Article No.
90584
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!