Fém busz dobozban - 90589

In stock
Stock:
Fém busz dobozban - 90589
525 Ft

Fém busz dobozban

 

Indulj el egy nagy utazásra ezzel a lenyűgöző fém busszal! Ez a kiváló minőségű, gondosan kidolgozott játék busz az igazi jármű minden apró részletét tükrözi, és garantáltan órákig szórakoztatja a gyermeket.


Eme fém busz valódi buszokat idéző kialakítása révén egy kis darabot hoz el a nagyvárosi életből közvetlenül a gyerekszobába. Minőségi fém alapanyaga rendkívül tartós és strapabíró, így bármilyen kalandra készen áll, amelyet a gyermek képzelete kitalál.


Kerülj a busz volánja mögé, és képzeld el, hogy utasok szállnak fel és le, miközben végigzötyögsz a városon. Játssz úgy, mintha műszakodban lennél, és pontossággal viszed az utasokat a megállók között, vagy képzeld el, hogy egy nagy kirándulásra mész a buszoddal.


A buszos játék nem csak szórakoztató, hanem tanulást is ösztönöz, segítve a gyerekeket abban, hogy megértsék a közlekedés és a közösségi szállítás működését, miközben fejleszti finommotorikus készségeiket és koordinációjukat.

 

Méret: 9 x 3 x 3 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
9
Méret (cm; Magasság)
3
Mélység (cm)
3
Article No.
90589
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!