Célba dobós darts játékszett lapon - 90614

In stock
Stock:
Célba dobós darts játékszett lapon - 90614
530 Ft

Célba dobós darts játékszett lapon

 

Készen állsz egy izgalmas, de egyben biztonságos célba dobós játékra? Akkor nálunk a legjobb helyen jársz! Az új darts játékszettünk nem csak a pontos céllövés élményét kínálja, hanem a gyermekek és a felnőttek számára is teljes mértékben biztonságos.


Lenyűgöző darts tábla: Részletes és színes kialakítás, hogy a játék élménye még élvezetesebb legyen. Minden zóna, minden pont világosan látható, így könnyedén követhető az eredmények alakulása.


2 db különleges darts nyíl: Ezekkel a nyilakkal nemcsak a célt érheted el, de a teljes biztonság is garantált. Lekerekített, tompa végekkel rendelkeznek, így a játék alatt nem kell aggódnod a sérülések miatt. Tökéletes a gyermekek és kezdők számára, ugyanakkor a haladó játékosok is ugyanúgy élvezhetik a játékot.


Merülj el a darts játék izgalmában, de maradj biztonságban! Akár új hobbit keresel, akár csak egy szórakoztató játékot a család számára, a célba dobós darts játékszettünk tökéletes választás. Válaszd a minőséget, a szórakozást és a biztonságot egyszerre!

 

A célba dobós tábla mérete: 15 x 17 cm.

 

A szett tartalma: 1 db célba dobós tábla és 2 db darts nyíl.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású így maga a termék eltérhet a dobozon található jelölésektől.

Info
Méret (cm; Szélesség)
15
Méret (cm; Magasság)
17
Article No.
90614
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!